Werk met mij

Ik vind het geweldig om alles wat ik geleerd heb te delen met anderen die graag willen groeien. Als dit jou aantrekt, dan kunnen we contact leggen.

Hieronder staan 6 manieren waarop je mijn kennis en ervaring kunt inzetten. Ze staan op volgorde, van de goedkoopste optie tot de duurste.

  1. Zoek op de website. Ik heb tientallen artikelen geschreven (meestal met een focus op verkopen). Grote kans dat jouw vraag een keer aan bod is gekomen.
  2. Abonneer je op mijn artikelen. Ik publiceer op dit moment 1 artikel per week over Business Exit Coaching en de valkuilen die je tegenkomt als je je bedrijf wilt gaan verkopen. Mijn abonnees zijn de eerste die ze lezen. Bovendien mag je me vragen stellen door te reageren op de e-mail met het artikel. Schrijf je hiervoor in op de homepage.
  3. Boek me als spreker. Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke informatie op het gebied van Business Exit Coaching dan kan ik je helpen. Ik gebruik daarvoor als basis de X-Factoren.
  4. Volg een workshop. Mijn workshops zijn 3 uur lang en behandelen een specifiek onderwerp, zoals “Hoe laat je de 3 X-Factoren in jouw bedrijf voor je werken”. Maatwerk is uitsluitend in overleg mogelijk.
  5. Doe met met een nieuwe Mastermind groep. In een Mastermind groep werken 6-10 ondernemers met elkaar aan hun bedrijf. Op dit moment start er geen groep, maar ik hou wel een wachtlijst bij. Voordelen van een Mastermind zijn: het is goedkoper dan coaching, de groep ondernemers deelt slimme ideeën met elkaar en de investering qua geld is beperkt.
  6. Persoonlijke coaching. Ik vind coaching geweldig, omdat ik dan echte, meetbare resultaten zie. Het is intensief, maar levert dan wel snelle vooruitgang op. Helaas is mijn tijd hiervoor erg beperkt, dus ik ben selectief en niet goedkoop.

Als je aan iets anders denkt dan wat ik hierboven heb genoemd, voel je vrij om me te mailen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.